My Story

Het was een bijzondere droom die werkelijkheid werd om alleen op vakantie te gaan, helemaal alleen! Lees verder….

Inspirerende reis naar binnen toe

De eerste dagen op Bali waren vol enthousiasme die ik voelde. Maar weet je, het begon al hier in Nederland. Iedere keer wanneer ik een bedrag voor mijn Divine Plan aan de kant legde. Mijn ticket betaalde, koffer met wat neem ik mee, online verblijf reserveren en opzoeken wat ga ik daar doen? Het droeg me, de inspiratie die ik voelde van binnenin en ik wist dat dit mijn leven zou veranderen. Mijn reis begon, ik ging aan boord en had ook de stoel uitgekozen waar ik op een ontspannen manier mijn vlucht kon voorzetten want ik had angst om te vliegen. Vol spanning zat ik in mijn stoel en BAM het besef dat ik alleen op reis ging, mijn hartslag ging echt te keer ook voordat ik mijn telefoon uit deed appte ik naar de groepsapp die ik aangemaakt had om iedereen op de hoogte te brengen. Dat was een belofte die ik aan mijn dierbaren deed.

Vertrouwen had ik zeker in mezelf omdat ik ernaar verlangde om deze ervaring te beleven.

Ik werd opgehaald door een persoonlijk chauffeur van het verblijf mijn naam zag ik op het bord staan SERENITYCARE MURIEL.
Ik voelde een soort van trost zijn op mezelf en die lach bleef me bij tot nu toe.

Lessen hieruit zijn wanneer de verlangens groot genoeg zijn, dan zal de inspiratie van binnenuit je leiden om te geloven en vertrouwen dat het goed komt. Ik werd bevrucht daardoor en DIVINE PLAN werd gecreëerd.

Houden van jezelf dat is het zaadje die gaande weg jou de pad laat zien hoe je zorg daarvoor mag nemen. De innerlijke kracht is van jezelf en dat mag gedeeld en gezien worden.

SerenityCare diensten zijn daarop gebaseerd en geïnspireerd.

Ik ben zo dankbaar voor de liefde om me heen en de support die ik ontvangen heb.

© Copyright - Wellness Ritual